Преминете към основното съдържание

Леопардовите десени, които трябва да открием след карантината

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Домашната ваканция не е причина да спрем да се вълнуваме от шедьоврите на модния подиум, затова сега ще ви изпратим на вълнуващо пътешествие някъде в Африка, което ще ви накара да се влюбите в животинските принтове. Какво ще кажете за Мароко?

Леопардовите десени са отново тук, с цялата си екстравагантност и елегантност, за да разбият за пореден път мита, че са кичозни и че показват липса на стил.

Разгледайте галерията ни, в която ще намерите 21 леопардови стайлинга на Agua De Coco, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Saint Laurent, Scervino и Etro. Те доказаха, че принтът ще запази актуалността си и през пролетта. Спомняте ли си зимните модели? Те бяха също толкова впечатляващи, но сега има и нещо различно в тях. Тук вече са секси панталони, поли и мини топове. Фееричните рокли с интересни кройки също привлякоха погледите ни.

Забелязахме и че леопардовият десен не е представен само от типичните цветове на кафявата гама, които сме свикнали да виждаме. Сега те са по-разнообразни, попаднахме дори и на червени и зелени находки. Не се страхувайте да експериментирате с визията си, а се впуснете в приключението.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser