Преминете към основното съдържание

Лесни начини да изглеждаме по-млади

Всички го искаме, нали?

Няма жена която да не иска лицето й да изглежда по-младо. Разкриваме ви ценни хитринки, които ще ви помогнат да се сдобиете с по-младежко излъчване.

Не на тежкия грим

Ако искате да изглеждате по-млади, не посягайте към тежките гримове, особено към плътния фон дьо тен. За свеж и подмладен вид си правете по-лек макиаж. Оставете по-драматичната визия само за специални поводи.

Прическата е важна

Заложете на коса, прибрана в конска опашка. Тази прическа всъщност подчертава скулите, като опъва кожата около очите и придава по-младежки вид на лицето. Освен това конската опашка винаги изглежда добре оформена. Небрежният висок кок също е удачно решение.


ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИДЕАЛНА КОЖА: БЛЕНДИРАНЕТО


Използвайте хайлайтър

Освен че той е част от всяка грим визия, хайлайтърът придава и момичешко излъчване на лицето. Нанасяйте го под околоочния контур, а за да повдигнете лицето оптически нанесете малко количество и върху най-високата точка на скулите.

Устни в неутрален цвят

Червилата в телесен цвят и прозрачните гланцове правят устните по-обемни. Избягвайте тъмните червила, които придават строго излъчване и състаряват лицето.


ГРИМ ЗА КАФЯВИ ОЧИ: СТЪПКА ПО СТЪПКА


Плътни вежди

Веждите играят важна роля в излъчването и затова е важно да са добре поддържани и красиви. Нищо не състарява повече една жена от тънките вежди. Разбира се, това не означава да не ги скубете, просто го правете само там, където е необходимо. Препоръчваме ви да използвате и подходящ молив за вежди, с който да запълните празните места между косъмчетата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser