Преминете към основното съдържание

Летни бюти тайни за оцеляване в горещината

Измиване с хладка вода и слънцезащита

Горещините са истинско изпитание за състоянието на кожата. Предлагаме ви три златни правила, които ще ви помогнат да я съхраните здрава и красива.

1. Слънцезащита

Никога не излизайте от дома си без слънцезащитен крем – превърнете го в навик. В началото на лятото използвайте продукти с SPF50, а после може да преминете към SPF30.

2. Измивайте лицето си с хладка вода

Това е прекрасен начин не само да се събудите по-бързо, но и да се справите с подпухналото лице. Преди да започнете с нанасянето на грима, отделете поне минута за измиване на лицето. Не бързайте, дайте си време, нека усетите как кожата ви се охлажда.

3. Хидратиране

Не е тайна, че добрата хидратация е ключ към красивата кожа. След престой на слънце кожата се обезводнява и затова има нужда от ударна доза хидратиращи средства. Не пропускаъте тази стъпка в своята ежедневна грижа и не залитайте непременно по скъпи марки. Важно е избраният от вас продукт да е подходящ за вашата кожа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser