Преминете към основното съдържание

Летният стил на една брюнетка

За щастие на брюнетките, цветовете, които не им подхождат са много по-малко в сравнение с тези, които не подхождат русокосите дами
© IMaxTree

От години има неписаното правило, че дамите с по-тъмен цвят на косите са една крачка пред русокоските, когато стане въпрос за съчетаване на цветовете в облеклото. Важно за жените с тъмен цвят на косата е да подберат цвета на дрехите си като го съобразят и с цвета на кожата и нейните оттенъци. Но има цветове и съчетания, които безспорно стоят в пъти по-добре на брюнетки, от колкото на представителките на русия лагер. 

Ето и нашите предложения за перфектен летен стайлинг за дамите с тъмна коса:

За тези от вас, които си падат по смелите решения препоръчваме ярко розово. Въпреки че много дами се боят от ярките цветове, розовото, избрано в по-наситени тоналности, е много подходящо за брюнетките, тъй като придава мекота на визията и подсилва женствеността. 

Класически цветове, като тъмносиньо допълват великолепието на кестенявите коси, без да им придават строг и груб вид.

Цветните комбинации с жълто са напълно подходящи за брюнетките, тъй като създават перфектен контраст между цвета на косата и вашия тоалет.

Неутрални цветове, като бяло, бежoво и сиво с тъмните отенъци на косите ви също са перфектната комбинация. Така се създава красив баланс, сътворявайки една невероятна и много стилна комбинация.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете още страхотни street style вдъхновения за вашия летен стайлинг:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser