Преминете към основното съдържание

Летните цветове, които трябва да включим в стайлинга си

Галерия

Цветовете са едни от най-интересните и забавни микротенденции, но и много важни за стайлинга ни. Лятото се подава зад ъгъла и е време да обърнем специално внимание на нюансите, на които ще заложим този сезон.

Неоновите (ярко жълто, зелено, розово и оранжево) са едни от любимите ни, защото винаги ни зареждат с двойна доза енергия, карат ни да се усмихваме повече. Излъчването им влияе дори и на хората покрай нас. Така че задължително ги включете в ежедневния стайлинг, за да бъдете повод за усмивки и добро настроение.

Бялата визия също ни е любима. Каква би била една лятна колекция без поне един бял панталон? Лятна ли ще бъде изобщо? Този цвят придава свежест и хармония, прави ни по-спокойни и уравновесени. Чудесен избор за лятото. С него няма да сгрешите. А комбинацията му с черно, се превърна в перманентен символ на елегантност и стил.

Сега ще се противопоставим на теорията, че бежовото е скучно и безхарактерно. То носи енергия и е един от любимите цветове на дамите, които са уверени в себе си и в качествата си. Цветовете на пустинята са тук, за да ни накарат да мечтаем за тропически приключения, придружени с много елегантност.

Разгледайте галерията ни и се потопете в палитра от нюанси, която ще ви заради с много положителни емоции и ще ви вдъхнови да разнообразите летния гардероб. Тоалетите, които ще видите са дело на Dolce&Gabbana, Fendi, Off-White и Versace.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser