Преминете към основното съдържание

Лейди Гага била изнасилена и малтретирана от музикален продуцент

35-годишната Лейди Гага говори открито за сблъсъка си със сексуално насилие.

Звездата призна, че когато е била на 19 години, е била изнасилена от музикален продуцент (не е посочила името му), след което е забременяла. Тя говори за това в новия документален филм на принц Хари и Опра Уинфри „Аз, който ти не виждаш“ (The Me You Can't See), който е посветен на проблема с психичното здраве.

„Бях на 19 години и работех в индустрията. Продуцентът ми каза: "Съблечете се." Отказах му. Тръгнах си, после той ми каза, че ще изгори всичките ми записи. И той не спря. Той постоянно ме молеше да го направя, а аз просто замръзнах. Не помня какво се случи след това.”

Гага споделя, че в началото е изпитвала силна болка, а след това - пълно изтръпване.

В резултат на това звездата получила нервен срив и изпаднала в депресия. Няколко години по-късно певицата е хоспитализирана, където получава психиатрична помощ.

„Бях болна няколко седмици. Тогава разбрах, че това е същата болка, която изпитах, когато мъжът, който ме изнасили, ме остави бременна. Не спирах да повръщам.”

Певицата призна, че след изнасилването продуцентът я е затворил в звукозаписно студио, където я е държал няколко месеца и я е малтретирал.

Лейди Гага добави, че е решила никога да не разкрива името на този продуцент, тъй като вече не иска да се среща с него очи в очи.

Певицата също призна, че се е самонаранявала, причинявайки си физическа болка. Според звездата й били необходими три години, за да намери начин да се справи с вътрешните демони. Сега тя все още продължава пътя си към изцеление и работи върху психоемоционалното си състояние.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser