Преминете към основното съдържание

Лятна сватба през септември - Румънеца мина под венчило

Сватбата се състоя във Варна на любимо място на двойката - Рапонги Бийч
© личен архив/ Георги Казаков

Румънеца и Божидара са заедно от 6 години и през цялото това време те пазят връзката си далеч от светския шум. Запознават се за първи път в клуб и малко по малко започват да се развиват отношенията си. Излизат на разходки, вечери, кино - като по учебник.

Божидара грабва сърцето на рапъра с това, че е естествена. "Нормална, обикновена, скромна, усмихната жена. Това няма къде да го видиш в наши дни. Щото всичко друго е – сещаш се. Страшно е в момента, пози, театри... Не, тя си е тя", така я описва Адриан пред  Cosmopolitan.bg.

Изненадващо, но съпругата на Румънеца е далеч от бранша, в който е той. Тя е треньор по художествена гимнастика и фактът, че тя няма нищо общо с шоубизнеса никак не тревожи рапъра. Дажен обратното, той е на мнение, че връзките между колеги не са най-подходящите. 

Той й предлага брак по време на състезание по художествена гимнастика. "В края на състезанието прозвуча „Моята жена“, аз влязох, дръпнах я в средата на килима, тя не очакваше, и коленичих, извадих пръстена и й зададох въпроса. Тя имаше вариант да каже „не“, но не го каза", споделя изпълнителят. 

© личен архив/ Георги Казаков

Сватбата си, Румънеца организира сам.

"Правя всичко сам, без сватбени агенции. Това е готината част, само така човек може да го усети. Но, малко или много аз разбирам от това, защото съм се занимавал с организации на събития и партита и т.н. И сватби също съм организирал. И това е хубавото, че разбирам, а хората, които не разбират, няма как да се докоснат до това, освен, ако не отделям много, много време и още повече средства. Защото една сватба в днешно време не е никак евтино нещо.

"Плажното парти винаги носи различен заряд, отколкото когато си в зала"

"Хората казват, че след като се ожениш, положението е Game Over. Но според мен не е така. От тук започва новият, по-хубав живот. Ние от много време живеем заедно, така че няма какво да ме изненада", каза Румънеца. 

 

ELLE България честити на младоженците и им пожелава безгранична любов.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser