Преминете към основното съдържание

Лято и любов с втората колекция TommyXGigi

Какво задължително бихме искали да имаме от нея
Непринуденият стил и оптимизмът на Джиджи я превръщат в идеалния посланик на Tommy Hilfiger.
Непринуденият стил и оптимизмът на Джиджи я превръщат в идеалния посланик на Tommy Hilfiger.

Свежа, пъстра, напоена с яркото калифорнийско слънце и с ясно изразения почерк на едно от най-актуалните it момичета – Джиджи Хадид, новата колаборация между нея и модния гигант Tommy Hilfiger е точно онова, от което ще имаме нужда това лято. И не само защото тя също носи посланието Summer of Love на марката за новия сезон. Райета, надписи и щампи върху деним „украсяват“ втората колекция на супермодела, която ние очаквахме с нетърпение след успеха на първата.

Непринуденият стил и оптимизмът на Джиджи я превръщат в идеалния посланик на Tommy Hilfiger. Тя е непредсказуема и вдъхновява феновете ни с уникалния си моден вкус и начин на живот“, споделя дизайнерът Томи Хилфигър. „Забавлявахме се много, докато работихме по първата ни съвместна колекция TommyXGigi, и без колебание се заехме с втората за пролет 2017. Съчетахме елементи от калифорнийския стил и атмосферата на музикалните фестивали и създадохме небрежни и свежи модели, които са хит този сезон.“ Така че ние имаме своя топ 5 от капсулната колекция и знаем какво ще носим на музикалните фестивали и на горещите партита това лято.

Какво още споделя Джиджи Хадид за работата си с Томи Хилфигър може да прочетете в следващия брой на списание ELLE България.

А моделите й заедно с колекцията спортни облекла Hilfiger вече са достъпни в магазините на Tommy Hilfiger в България, включително и в новооткрития в Paradise Center в София, който е с напълно нова концепция и интериор.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser