Преминете към основното съдържание

Лятото е между райетата

Класическият принт идва в сочни ярки цветове
© IMaxTree, PR

Това не е първият път, в който напомняме, че цветните райета се връщат като тенденция в модата за предстоящото лято. Все още са актуални и това ще бъде така поне до началото на следващия моден сезон. Райетата са разнообразни, но едно е сигурно – няма да се разминете само с една дреха.

Най-актуални са цветните линии в комбинация от ярки цветове – синьо, жълто, розово, зелено и др. Главното предизвикателство тази пролет ще бъде да се научите да ги комбинирате: от една страна помежду си, а от друга – съчетание между райе и други принтове като флорален и каре например.

Най-безопасният вариант е да изберете райе в два цвят и да го комбинирате с едноцветни дрехи и аксесоари. Custo Barcelona комбинира райе с ориенталски мотиви, DKNY използва едри графични принтове за полата в комбинация с едро райе в същите цветове за горната част. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser