Преминете към основното съдържание

Лятото идва: какво се случва с коремната ви преса?

Плочки за завиждане – вижте как може да ги имате
© @lena_silver

Коремна преса – може би чак толкова не, но секси корем е мечтата ви. Признайте си.

Основното, което трябва да знаете, по нелекия път на тренировките за коремна преса, е – не се сравнявайте с никого! Това, което виждате в списания или в интернет, може да ви обърка и обезкуражи, да отвлече вниманието ви от целта. Не се сравнявайте, но се мотивирайте!

За подобни вдъхновяващи примери ви предлагаме всеки ден да хвърляте по един поглед към няколко профила в Instagram.

@massy.arias очевидно има страст към упражненията за коремна преса. Меси е изградила тялото си от нула, а този труд и воля заслужават уважение. Днес тя помага със съвети и програми на много хора, които само за месец успяват да направят чудеса с формите си. В нейния профил може да намерите както лесни, така и по-сложни тренировъчни комплекси.

© @massy.arias

@emilyskyefit е любимият ни профил. Австралийската спортистка публикува достъпни упражнения, които може да изпълнявате навсякъде.

© @emilyskyefit

@b.motiv8ed е профилът на красив и силен атлет, който проявява изключително чувствто за хумор в публикациите си. Няма нищо по-мотивиращо от това, да станеш най-добрата версия на самия себе си.

© @b.motiv8ed

@lena_silver е профил на рускинята Лена, която успява да свали 11 килограма и да изгради секси релефно тяло. Тя споделя всички свои тайни на спортуване и хранене.

© @lena_silver

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser