Преминете към основното съдържание

Лидерската академия GLOW с второ благотворително комедийно шоу

Тази година събитието "Laugh and GLOW¨ отново събира всички почитатели на Stand-up комедията в Студио 5 в НДК

Точно месец време ни дели от едно уникално по рода си комедийно благотворително събитие. За втора поредена година академия GLOW има удоволствието да ви покани на „Laugh and GLOW".

На 19 Септември, в Студио 5 на НДК от 19:30, всички почитатели на комедийните вечери ще имат възможността да се забавляват с главните действащи лица в лицето на комиците от Бъларска Stand-up комедия.

Те са подготвили двучасова развлекателна програма, с която ще накарат всички присъстващи да се усмихнат поне веднъж и да преживеят една незабравима вечер, с много положително ностроение и незабравими спомени.

Всички събрани средства ще бъдат използвани за реализирането на предстоящата лидерска академия GLOW 2018, която се състои всяка година в гр.Велико Търново, 
представляваща едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване себеуважението и израстването на младите жени (14-18 години), изграждането на лидерски качества, умения за вземане на решения, поставяне на цели и комуникативност.

Талатливите комици, които за пореден път застават зад каузата на академията са FLASH, Дими и Георги. Освен главни действащи лица на благотворителното събитие, те са едни от най-добрите Stand-up комедианти и членове на българската Stand-up комедийна култура и основатели на фристайл Stand-up. През изминалата година групата пожъна невероятен успех с многократните си шоута – „София срещу провинция“; „Нека си останем само приятели“ и „90’s show”. 

GLOW, или Girls Leading Our World е неправителствена организация, създадена през 2004 г. в България, с идеята да отключи пълния потенциал на българските младежи и да подпомогне развитието им като бъдещи лидери и активни граждани, сподобни да вземат информирани решения. Тя помага на жените  да  успеят да осъзнаят своите силни и слаби страни и да подобрят уменията за ефективна комуникация, целеполагане и постигане на цели.

 

 

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser