Преминете към основното съдържание

Лили-Роуз отговори на обвиненията, че Джони Деп бие Амбър

Момичето обожава баща си
Лили-Роуз, Джони Деп и Амбър
Лили-Роуз, Джони Деп и Амбър © dailymail

След като гръмна новината, че Амбър Хърд е подала молба за развод от съпруга си Джони Деп, тя го засипа публично с обвинения за побоища и драми, заради които тя се е страхувала за живота си. освен това звездата от "Карибски пирати" беше уличен от младата си половинка, че злоупотребява с алкохол и наркотици. 

И докато Джони Деп поне засега запазва прилично мълчание по въпросните обвинения, любимата му дъщеря Лили-Роуз побърза да го защити в социалните мрежи. Тя публикува снимка, на която е все още малка и е обгрижвана от татко си. 

© Instagram, Лили-Роуз защити баща си

"Баща ми е най-милият и любящ човек, когото познавам. Винаги е бил само и единствено прекрасен баща за мен и брат ми, и всички, които го познават, ще потвърдят думите ми", написа тийнейджърката. 

Тя не се поколебжа да публикува и част от статия, в която се твърди, че полицията не е открила доказателства за побой от страна на Джони към Амбър, когато униформените са се появили пред дома им на 21 май.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser