Преминете към основното съдържание

Линда Еванджелиста се върна в социалната мрежа след неуспешната бюти-процедура

Нова снимка я показва в много по-добра форма.

След неуспешна разкрасителна процедура супермоделът от 90-те години Линда Еванджелиста напусна социалните мрежи и спря да се появява публично, но преди ден тя за първи път от много време сподели нова снимка. Линда публикува в Instagram кадър с приятелки, сред които и дългогодишната й колежка и приятелка Кристи Търлингтън.

„Най-добрата вечеря с най-добрите стари приятели“, написа Еванджелиста към снимката, направена в нюйоркския ресторант Kappo Masa.

Останалите дами до нея са фотографкатаИнге Фонтейн и стилистката Карлин Сер де Дюзел.

„На това му се казва моминското парти!“, коментира Синди Крауфорд, а Карла Бруни написа:

„Момичета, така ми се иска да съм с вас!“

Под снимката лайкове и сърчица са поставили Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен, Амбър Валета, Шалом Харлоу, Татяна Патиц и много други популярни личности.

През последните години Линда Еванджелиста почти не се е появявала пред камерите. През февруари моделът за първи път показа на обществеността последствията от неуспешна процедура за красота CoolSculpting (премахване на локални мастни натрупвания чрез третиране с ниска температура). След курс на процедури през 2015-2016 г. определени части от тялото на Линда се деформираха. Тя бе диагностицирана с „парадоксална мастна хиперплазия“, рядък страничен ефект, който засяга по-малко от един процент от пациентите на CoolSculpting. 57-годишната Евангелиста сега съди компанията, която е направила процедурата, като иска обезщетение от 50 милиона долара.

В интервю за People Линда каза, че се старае изобщо да не се гледа в огледалото и не излиза дома си. В социалните мрежи Еванджелиста също практически не публикува нови снимки, но редовно пуска архивни кадри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser