Преминете към основното съдържание

Лиса Мари Пресли почина след сърдечен удар

Трагичната новина бе потвърдена от Присила Пресли.

Музикалният свят е в траур: Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на краля на рока Елвис Пресли, почина на 54-годишна възраст след сърдечен удар и след като беше откарана по спешност в болница, където беше в кома и на изкуствено дишане.

Новината беше потвърдено от Присила Пресли:

„С мъка трябва да споделя трагичната новина, че красивата ми дъщеря Лиса Мари ни напусна. Тя беше най-страстната, силна и любяща жена, която някога съм познавала.“

Лиса Мари получи инфаркт часове по-рано в дома си в Калабасас, Лос Анджелис, където сърцето й е спряло, но след реанимационни действия е била свестена и отведена спешно в болница.

Лиса Мари, която е едва на 4 години, когато баща й Елвис почина на 42-годишна възраст, присъства на Златните глобуси във вторник, където актьорът Остин Бътлър получи наградата за най-добър актьор в драма за изпълнението си във филма на Баз Лурман „Елвис“ '.

През 1993 г. Лиса Мари стана единственият наследник на наследството на Елвис Пресли, оценявано на 100 милиона долара. Тя е била омъжена четири пъти: за Дани Киоу, Майкъл Джаксън, Никълъс Кейдж и Майкъл Локууд и има четири деца, като синът й Бенджамин Киоу се самоуби през юли 2020 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser