Преминете към основното съдържание

Lisca със специална награда в Кан

На фестивала за плажна мода Mare di Moda

Кан традиционно свързваме с кинофестивала, който се провежда там всяка година. Този път обаче френският град привлече вниманието ни с едно по-различно събитие – Mare di Moda, изложение за плажна мода. До него имат достъп както утвърдили се вече лидери на пазара, така и нови талантливи имена, а на финала най-добрите си тръгват с престижни награди.

Lisca, любимият на много жени по света словенски бранд, специализиран в производството на луксозно бельо и бански костюми, грабна тази година наградата Creative Excellence Award. Тя се присъжда за креативност, иновации и качество. Lisca е избрана като достоен пример за компания със сериозна история зад гърба си, съчетаваща традицията и актуалните тенденции на пазара по особено успешен начин. Припомняме кампанията #PROUDTOBEME, която отправя мощно послание към нас, жените, да приемем себе си такива, каквито сме, да се чувстваме красиви и силни в телата си, независимо от несъвършенствата, които може да имаме. Безспорно смислено послание, допълващо обещанието на марката за комфорт и материи с най-високо качество.

„Creative Excellence Award е признание, че правим правилните неща в конкурентната среда на модата в световен мащаб, както и предизвикателство и насърчение за модните истории, които тепърва ще разказваме. През следващата година Lisca празнува 65-годишнината си. Горди сме, че марката е все по-успешна както в развитието си, така и в продажбите, главно благодарение на отдадения ни екип, който познава важността на традицията, знанията и опита, но и свежите идеи на младите и модерни творци. И когато свържем двете неща, се раждат интересните нови истории.“ Това сподели след церемонията Мая Ратаич, креативен директор на Lisca.

Актуални модели на Lisca можете да разгледате на www.liscashop.bg.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser