Преминете към основното съдържание

Любимите дънки на британските принцеси

От Zara до Levi's - вижте кои брандове предпочитат членовете на кралското семейство
© getty

Независимо от това, че дрескодът на кралските особи е строг и красивите херцогини нямат кой знае каква свобода при избора на дрехи, те от край време имат възможността да носят дънки.

Например, Лейди Ди е предпочитала по-свободните силуети. Тъй като най-любимото и занимание било да прекарва време с децата, любимата Принцеса на народа често залагала на по-практичните модели на американския бранд Levi's. 

Кейт Мидълтън, с помощта на своята стилистка Наташа Арчър, демонстрира елегантен стип изцяло по британския дворцов протокол. В годините сме виждали Кейт, както в сини така и в цветни и прилепнали дънки.

От друга страна, Меган Маркъл може да се нарече "черната овца" що се отнася до стиловото непослушание. Въпреки че си е променила начина на обличане по критериите на кралския протокол, в неформални обстановки тя продължава да залага на класически американски визии. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser