Преминете към основното съдържание

Любов, любов: Жизел Бюндхен позрави съпруга си за годишнината им

Супермоделът по трогателен начин се обясни в любов на съпруга си за 10-та годишнина от сватбата им
© Instagram/gisele

Най-успешният модел в света, Жизел Бюндхен и футболистът Том Брейди, отбелязаха десетата годишнина от брака си. И въпреки че двойката трябваше да изтърпи трудности в самото начало на връзката си, чувствата им помогнаха да останат заедно.

В специалния ден на съпрузите, бившият ангел на Victoria's Secret показа в собствените си социални мрежи непубликувани снимки със съпруга си. 

© Instagram/gisele


ПРАВИЛАТА ЗА ХРАНЕНЕ НА ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН


Сред тях - възхитителен сватбен портрет пред олтара, където булката е облечена в плътна дантелена сватбена рокля на Dolce&Gabbana и гледа към младоженеца. 38-годишната бразилка добави към снимките с трогателен поздрав.

„Не мога да повярвам, че минаха десет години, откакто решихме да живеем заедно ... и какви невероятни 10 години! Няма нищо, което да обичам повече на този свят от теб и нашето семейство. Благодаря ти, че беше с мен в това пътуване и за всичко, което правиш, за да станат толкова специални. Нека да продължим да растеме заедно, да вървим рамо до рамо, да подкрепяме и да се обичаме един друг много, много години. Обичам те толкова много."

© Instagram/gisele

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser