Преминете към основното съдържание

Любовницата на Бен Афлек иска да е актриса

Бившата бавачка с предложение за порно роля
Бен и Дженифър
Бен и Дженифър © Splash

Изглежда Бен Афлек и занапред често ще се среща с обявената за негова любовница и жената, заради която бракът му с Дженифър Гарнър претърпя крах - бившата бавачка Кристин Оузониан.

Според последната информация в медиите, красавицата използва популярността, с която се е сдобила в момента, за да гради кариера в киното. Тя вече има агент, който да й осигурява роли. Кристин се надява, че ще успее да се уреди в някое риалити шоу. Тя искала да я поканят или в предаването The Bachelorette, или в денс състезанието Dancing With The Stars.

Любопитното е, че популярен порно режисьор е предложил на Кристин 1 милион долара, за да влезе в ролята на Батгърл, в порно версията "Батман срещу Супермен XXX". Тя щяла да се включи в три сцени, а снимките ще продължат 2 седмици.
Както е известно самият Бен Афлек влиза в образа на Батман в холивудската лента "Батман срещу Супермен." Със сигурност фактът, че бившата му любовница може да бъде Батгърл, макар и в порно филм, няма да му се понрави много.

Междувременно Бен и Дженифър Гарнър все по-често се появяват заедно на разходка с децата си. Дали двамата не се опитват да изгладят връзката помежду си, не е ясно.

© Splash, Кристин

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser