Преминете към основното съдържание

Любовницата на Гавин вече е пълно копие на Гуен Стефани

Минди вече се подвизава с платинена коса
Гуен и Минди
Гуен и Минди © Getty images, dailymail

Бившата бавачка в семейството на Гавин Росдейл и Гуен Стефани - Минди Ман, определено е обсебена от рок певицата. Освен че през годините, докато е работила за звездното семейство, е копирала фешън визията на изпълнителката, преди дни тя боядиса косата си в платиненорус цвят. Това е една от запазените марки на Гуен, която почти не сменя цвета на косата си, и червения цвят на червилото си.

Папараците успяха да заснемат новата визия на Минди, докато самата тя я увековечаваше в селфи. В компанията на своя приятелка, бившата бавачка не крие задоволството си, че вече е като двойничка на Стефани.

В мрежата вече се прокраднаха слухове, че Минди се опитва максимално да се доближи до визията на бившата си работодателка, за да се хареса още повече на мъжа й Гавин. Както е известно, след като Гуен и Гавин обявиха, че слагат край на брака си, стана ясно, че причината е изневяра на рокаджията с бавачката.

Двамата имали връзка повече от три години, като Гавин изневерявал на Гуен дори след като се родил третият им син Аполо.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser