Преминете към основното съдържание

Любовта е... бижута и аксесоари!

Folli Follie ни поднася сърцето си за деня на влюбените!

Свети Валентин открива романтичната същност на всяка жена. А тя е различна. Но когато става дума за мода, всички жени си приличат, защото всички обичат бижута и аксесоари.

Детайлите финализират визията и често имат силата да определят. Марката Folli Follie изненадва със специална колекция Heart4Heart Sweetheart

Мотив на сърца – винаги ще ни е любим! Той е и основният в колекцията Heart4Heart Sweetheart на Folli Follie. Бижутата в колекцията издигат женствеността на следващо ниво и я правят абстрактна и дръзка.

Романтика – това е червено и злато. Казват, че червеният цвят на портмонето е на пари! Ние казваме, че е на любов! Аксесоари от червена кожа носят чувственост и стил. Чантите в колекцията изненадващо съчетават елегантна линия с контрастни цветове и дори с бляскаво спортно излъчване. Изключително модерни и точни часовници - перфектното украшение за китката на всяка Folli Follie дама.

Сърца, пурпурно червено, естествен блясък - всички тези ултра-романтични елементи придават леко рок излъчване във визията, което всяка Folli Follie дама трябва да притежава в деня на Св. Валентин. И най-желаните бижута, без съмнение, ще бъдат точно тези.

Колекция Heart4Heart Sweetheart на Folli Follie

Галерия

Колекция Heart4Heart Sweetheart на Folli Follie

Колекция аксесоари Heart4Heart Sweetheart пролет-лято 2015 на Follie Follie

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser