Преминете към основното съдържание

Любовта е у дома!

Нима трябва да демонстрираме чувствата си само на 14 февруари? Сърцата в интериора ни помагат да задържим настроението от Свети Валентин през цялата година
Спалня от VG New Trend (vgnewtrend.it)
Спалня от VG New Trend (vgnewtrend.it) © pressloft.com

Най-лесният начин да поканим любовта на гости е като декорираме дома си със сърца. Ние ви предлагаме още по-оригинален вариант – онзи, при който сърцата са не просто украса, а неизменна и практична част от ежедневието ви.

В кухнята

Там, където се събуждаме истински. Където започваме деня си – с любимия или в негово отсъствие. Където приготвяме закуска за двама или каним близките ни, за да споделят семейното ни щастие.

© pressloft.com, Фондю от Excelsa (eprice.it/p/scopri-i-prodotti-excelsa)

Тъкмо там имаме нужда от забавно напомняне, че дори другият вече да е излязъл за работа, той винаги ще е с нас. В сърцето ни. А то е непременно пред погледа ни – в чинията, в тигана, на масата, че дори и то е самата маса!

По стените

Любовните послания са класика. Какво ще кажете, освен под формата на сърца и думи, да ги направим още по-крещящи? И светещи! В червено, в розово или в ретро романтиката на топлата жълта светлина – важното е, че да се чувстваме обичани дори на тъмно.

© pressloft.com, Лед гирлянд от Yellow Octopus (yellowoctopus.com.au)

По(д) завивките

Романтиката в спалнята не се нуждае от много. Дайте й малко приглушена светлина и някой и друг предмет, който да напомня, че в този дом живеят двама влюбени. И се оставете на мига!

© pressloft.com, Спално бельо by Graziela Bettwäsche от TakaTomo.de

Навсякъде около нас

Love is in the air, както се пее в оригинала на John Paul Young. Но не е необходимо сърцата да са само във въздуха. Можете да ги поставите на бюрото в офиса. Или на пода – под формата на стол, в който да се сгушите, когато имате нужда от прегръдка.

© pressloft.com, Възглавница by gGl in Paris от DaWanda.com

Всъщност, можете да правите с любовта каквото си искате. Само не я пускайте да си отиде!

Ние затова си пазим всяко получено на празника сърце. Някои от тях се превръщат в чудесни кутийки (за кламери например) и красят интериора ни дълго след като работният ден на Купидон е приключил.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser