Преминете към основното съдържание

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс ще се оженят в Австралия

Със сватбата са се заели родителите им
Лиъм и Майли
Лиъм и Майли © Getty images

След като в края на миналата година Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс дадоха втори шанс на връзката си, те нямат намерение да чакат дълго време да се развият отношенията им, а вече са решили да се оженят. Приятел на младите влюбени сподели пред американско списание, че актьорът и певицата ще си кажат "да" още това лято, като сватбата ше се състои в Австралия.

"Ще се оженят на плажа. Заради ангажиментите си те имат помощ в организирането на сватбата. Родителите им са се заели с по-голямата част от събитието. Затова и всичко се случва много лесно", разказал приятелят на двойката.

Самият Лиъм Хемсуърт избягва да споделя детайли относно връзката си с Майли. Наскоро в интервю той даде да се разбере, че не е длъжен да дава обяснения на когото и за каквото и да било свързано с гаджето му.

Актьорът и певицата се влюбиха на снимачната площадка, докато си партнираха в лентата "Последната песен" през 2009 г. Двамата обявиха годежа си през 2012 г., но през 2013 г. се разделиха.

След като миналата година отново се събраха и прекараха коледно-новогодишните празници в Австралия, Майли беше забелязана отново да носи годежния пръстен, който й беше подарил любимият й.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser