Преминете към основното съдържание

Лив Тайлър стана майка за трети път

Актрисата роди момиченце
Лив е щастлива дни след изписването й от болницата
Лив е щастлива дни след изписването й от болницата © FameFlynet

39-годишната Лив Тайлър за пореден път използва социалната мрежа, за да съобщи на феновете си и на света, че семейството й се е увеличило. Двамата с годеника й Дейвид станаха родители на момиченце, като новината беше допълнена от мила снимка, на която таткото е прегърнал дъщеричката си. 

„Нашето прекрасно момиче се появи. Лула Роуз Гарнър, невероятно красива, здрава и Слава Богу, прилича на майка си!!! Истински съм благословен. Момичето на татко... Сега започва и същинската работа, в която по-големите й братя да тренират за нинджи, всякакви бойни изкуства и да й бъдат бодигардове 24 часа в денонощието“, беше пък забавното послание на щастливия татко. 

© Instagram, Дейвид с малката Лула

Лив е майка на две момчета - 11-годишния Майло, който е от предишна връзка, и 16-месечния Сейлър, чийто баща е Дейвид. Таткото, от своя страна, също има син от предишна връзка - 8-годишния Грей. 

По време на бременността си Лив спечели приз на годишните награди за стил на списание ELLE. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser