Преминете към основното съдържание

Лив Тайлър и Дейв Гарднър се разделиха след седем години връзка

Двамата са разделени още от март, но новината излезе чак сега.

44-годишната актриса и 45-годишният спортен агент и най-добър приятел на Дейвид Бекъм се разделиха след седем години връзка. Като причина за раздялата се посочва фактът, че двамата са се отчуждили.

„Дейв и Лив прекараха първата си изолация заедно и са страхотен екип като родители, но за съжаление се разделиха и решиха всеки да поеме по собствен път. И двамата искат да се съсредоточат върху кариерата си. Тя се занимава с актьорско майсторство и продуцентство, а Дейв езает с бизнес и работи по футболния проект на Дейвид Бекъм в Маями.

Те официално се разделиха през март, но го запазиха в тайна, за да сведат до минимум шума и да се уверят, че децата им са добре.”, каза източник близък до двамата.

Лив и Дейв започнаха да се срещат през 2014 г., а година по-късно се сгодиха. Двойката има две общи деца: шестгодишната Сейлър и петгодишната Лулу Роуз. И двамата имат по един син от предишни връзки.

Вътрешният човек добави, че те продължават да поддържат приятелски отношения и дори са почивали заедно това лято.

Тайлър е споделяла в интервюта, че статусът на годеница не я притеснява и не бърза да се омъжи.

„Харесва ми да съм сгодена, но не се стремя да се омъжа на всяка цена. Винаги съм вярвала, че бракът трябва да бъде награда за оцеляването на връзката. А по мои наблюдения обикновено се случва обратното“, споделя тя.

Според нея връзката й с Дейв и засилила общото им желание да имат деца.

„И двамата искахме да имаме семейство и деца, а също така и партньорски отношения и любов”.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser