Преминете към основното съдържание

Лондон даде старт на ревютата за мъжката мода по иновативен начин

Тази година фокуса на камерите е насочен към изгряващите таланти в бранша
© IMaxTree

По традиция Лондон винаги дава старт на ревютата, свързани с представянето на мъжките колекции за сезон есен-зима. Но преди официалното откриване на дефилетата искаме да обърнем внимание на новостите тази година, а едно от тях беше специалното шоу на 10 дизайнера, току-що завършили Лондонския колеж по мода.

Припомняме ви, че един от най-успешните дизайнери, легендата Джими Чу е възпитаник на учебното заведение.

Vivienne Westwood, есен-зима 2018

Много от големите модни къщи избраха да представят своите колекции чрез дигитални презентации, като по този начин изразяват желанието си да се даде път на младите моделиери.

Още преди месец Вивиан Уестууд обяви, че ще покаже своите тоалети пред публиката в британската столица посредством аудио-визуална презентация. Експерти от света на модата коментираха, че все по-важно става по какъв начин ще поднесеш творбите си на публиката.

Въпреки това, близо 50 дизайнера избраха да се представят на седмицата на мъжката мода чрез традиционните ревюта на подиума. 

A Cold Wall FW18

Вижте най-доброто от изминалите дни, като разгледате галерията от снимки:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser