Преминете към основното съдържание

Louis Vuitton ни изненада с жив внушителен декор от 200 души

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Вечерта на 3 март в сърцето на музея в Лувъра, Louis Vuitton закри Парижката седмица на модата за есен-зима 2020/2021. Един от най-забележителните моменти от това модно събитие беше грандиозният декор, състоящ се от 200 души в исторически костюми, олицетворяващи еволюцията на стила на обличане от 15-ти век до 1950 г. Тази идея на Никола Геские се основава на една цел: да събере в пространството на модното си ревю старото и новото, така че всеки човек да разкаже своята собствена история.

Цялото това „минало“, е олицетворено от галерия от личности, облечени според периода, приближавайки се към настоящето… Кои са актьорите? Кои са зрителите? Всички тези периоди са заедно на едно и също място. В галерията има миналото. На пейките, настоящето. На подиума, не толкова далечното бъдеще, така Никола Геские обясни замисъла на ревюто.

В колекцията си дизайнерът включи рокли и поли с кройка, наподобяващи тези на балерините. Ако изберем подобна визия за вечерното парти през уикенда, няма да сгрешим. Геские се съсредоточи върху спортно-елегантното излъчване. Доказа, че визии като, спортен панталон, комбиниран с кожено яке или сако, са едни от най-подходящите и удобни за ежедневието ни. Освен, че се стремим всекидневно да изглеждаме добре, трябва и да се чувстваме комфортно в дрехите, които носим.

Всички есенно-зимни предложения на Louis Vuitton ще намерите в галерията ни.

Още по етикети

ревю , Louis Vuitton
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser