Преминете към основното съдържание

Лунен хороскоп за понеделник, 3 август

Всяка седмица Луната преминава през няколко зодиакални знака, влияещи върху нашите чувства, желания и събития. В кои наши действия ще успеем и кой от тях е по-добре да отложим за следващия ден?

Луна в знака на ВОДОЛЕЙ: енергиите от изминалата седмица ни водеха и подготвяха за пълнолунието – и ето, че то дойде! Всеки събира плодовете на собствените си действия. Енергийната вълна на пълнолунието, както винаги, носи много емоции и импулси, които за мнозина ще бъдат трудни за контрол.

Опитайте да не се разкъсвате на хиляди посоки, днес е важно да се съсредоточите върху основните проекти. Оценете текущите резултати, преразгледайте какво сте планирали - това е необходим етап на изпълнение и размисъл, преди да продължите. Междинни данни, анализ, приемане - ако искате да срещнете късмета, погледнете в тази посока. Днес може да изникне възможност за придобиване на нещо ценно - както в материален смисъл, така и по отношение на работата.

В ден на пълнолуние е възможно депресивните тенденции да се засилят: най-ефективният начин за контролиране на емоциите е разходка сред природата и дихателни упражнения. Интуитивното хранене и спортът също ще ви помогнат да се чувствате добре. Ако сте решили да се подстригвате, най-добре го отложете за уикенда.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser