Преминете към основното съдържание

Лунен хороскоп за седмицата от 8 до 14 юни

Всяка седмица Луната преминава през няколко знака на зодиака и оказва влияние върху нашите чувства, желания и случващото се в живота ни. Къде ни очаква успех, и какво трябва да отложим за друг ден?

8 юни, понеделник

Луна в знака на Козирог: денят може да изглежда досаден поради изобилието от дела и текущи задачи. Но има и друго усещане: някъде дълбоко вътре се зараждат нови жизнени сили. Опитайте се да чуете този тих звук. Усещате ли – все едно релсите започват да вибрират, още преди влакът да се появи пред очите ни. Това е предчувствие за период на късмет, приближаването на нови възможности. За да не ги пропуснете, е важно целенасочено да запазите положителната си нагласа към вас и света, да култивирате добри мисли и да бъдете щедри. Избягвайте прояви на алчност, гняв и огорчение. Най-ефективният начин да поддържате духа и тялото си, е водата - от топла баня до контрастни душове. Тези, които искат да направят нещо с прическата си, трябва да го направят точно днес. През всички останали дни от тази седмица подстригването няма да донесе нищо добро нито за прическата ви, нито за здравето на косата, а също така и за общото състояние на човека.

9 юни, вторник

Луна в знака на Козирог: специално внимание обърнете на финансовите възможности - днес те дават шанс за формиране на добра база за бъдещи проекти. Не забравяйте да проверите всички формални аспекти на предстоящите процеси или сделки: където е необходимо, се подгответе предварително, осигурете правна защита срещу непредвидени действия на други страни или партньори. Денят гарантира силен поток от енергия в областта на контактите с хората, сътрудничество, приятелска комуникация. Ще получите много полезна информация, обучението ще върви добре и ще придобивате знания с лекота. Ако планирате пътуване (или мечтаете за такова), по-добре да отидете на екскурзия с приятели, дори и да сте по-скоро единак. Сънищата могат да носят информация за здравословното, физическото или психическото ни състояние. Ако това, което сънувате, ви притеснява, сега е моментът да откриете „слабото място” и да му обърнете внимание.

10 юни, сряда

Луна в знака на Водолей: ритъмът на събитията се забързва. Пригответе се за преглед и оптимизиране на списъка с ежедневни задачи: активната работа не само ще донесе желаните резултати, но (колкото и да е странно) ще ви даде още сили. При междуличностните отношенията на преден план излиза темата за личните граници - нашите собствени и тези на другите. Гледайте трезво, бъдете искрени, уважавайте себе си и хората около вас. За тези, които са готови да работят върху себе си днес, би било чудесно да се отдадат на практики за самоусъвършенстване или да се срещнат с психолог. Основната цел е да разберете и „заземите“ своите желания. Ако решите да правите промени, те ще имат дългоосрочни последици. Денят е благоприятен за жените, които искат да обърнат внимание на здравето си; добре е да правите упражнения и разтягане в легнало положение, за да сте в пряк контакт със Земята. А ако чувствате липса на енергия, най-добре отидете в парка, за да медитирате сред природата.

11 юни, четвъртък

Луна в знака на Водолей: повече светлина, пространство и въздух! Движението и комуникацията днес са най-ценните ресурси, които са достъпни за всички. Само в движението човек може да търси и намира истинските „свои“ хора и да укрепва връзките с близките си. И обратно - при активно съвместно действие ще стане очевидно, че е време да се освободим от празните отношения, които с времето са се превърнали в товар за нас. Прекратяването им ще бъде изненадващо лесно! Денят не е благоприятен за финансови операции – не взимайте и не давайте заем. Добре е да прекарате вечерта на тихо и спокойно място, за да оставите вълненията от деня да отшумят. Медитацията ще ви помогне да възстановите духовната си сила.

12 юни, петък

Луна в знака на Риби: денят отново ще изисква концентрация и активни усилия. Приоритет се дава на новите идеи и дела, а предимството ще е за онези онези, които се събуждат рано – те ще имат повече време и първи ще научат важна информация. Ако вече сте в процес на работа по нов проект, опитайте се да запазите мислите и плановете си за себе си. Не бива да губите енергия в разговори, да питате за нечие мнение, да обсъждате шансовете за успех. Поемете отговорност, инвестирайте своя потенциал - тогава плодовете ще принадлежат само на вас лично. Най-ефективният начин за поддържане на добруването и енергийния баланс е масажът и ароматерапията. Вечерта не забравяйте да поставите бележник на нощното си шкафче: сънищата могат да носят важни послания, но те трябва да бъдат правилно дешифрирани или (по желание) обсъдени в разговор с психолог.

13 юни, събота

Луна в знака на Риби: днес се отдайте на водата. Плуване, миене или просто мокро почистване ще имат благотворно влияние върху вас. Днес е добър ден за темата пари – пребройте ги, планирайте бюджета си и заделете резерви. Спомнете си дали някой не ви дължи пари? Или пък плащане, което не сте получили, е забравено или документите за него са объркани. По-добре е да си починете от работа и да се отдадете на контакти с хора – това ще ви донесе много радост и полза. Днес храната изисква специални грижи: съставете менюто си само от домашно приготвени ястия и пресни продукти.

14 юни, неделя

Луна в знака на Овен: дишайте по-дълбоко, поддържайте постоянна скорост - това е може би най-полезната рецепта за днес. Забравете перфекционизма и болните амбиции. Атмосферата на деня е сякаш наелектризирана: толкова много различни емоции и суета. Ето защо може да ви е трудно да завършите започнатото. Запазете вътрешното си равновесие, не позволявайте да ви разсейват и довършете задачите си. Ако имате конфликт с партньора си, трябва да се постараете да го разрешите до вечерта – това е важно за благополучието на двойката - в противен случай проблемът между вас може да се задълбочи. Детокс процедурите и пълното отхвърляне на лошите навици ще помогнат за поддържане на добро здраве и благополучие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser