Преминете към основното съдържание

Лунен хороскоп за сряда, 21 октомври

Всяка седмица луната преминава през няколко зодиакални знака, влияещи върху нашите чувства, желания и събития. В кои случаи ще успеем и какво е по-добре да отложим за друг ден?

21 октомври, сряда

Луна в знака на СТРЕЛЕЦ: бизнес средата като цяло е положителна - насърчават се планове в голям мащаб, осъществени с размах. Пространството лесно реагира на нашето енергично отношение. Въпреки това, сега е важно да избягвате крайностите: във всяка ситуация първо трябва да мислите добре, а не да действате импулсивно. Сдържаният подход значително ще укрепи вашите социални или професионални позиции. Насочете усилията си в уреждане на финансови отношения, разработване на нови проекти, активна комуникация с хората, планиране и подготовка на пътувания. Не пренебрегвайте подробностите и не отлагайте дълго. Същото може да се каже и за отношенията с партньора: пропуските могат бързо да се превърнат в негодувание - не замитайте проблемите под килима, говорете помежду си, сбогувайте се с неволни грешки и ако е необходимо, поискайте прошка. Тази сряда е може би най-добрият ден от седмицата за козметични процедури, грижа за външния вид (с изключение на подстригването), покупки на дрехи и козметика. Други начини за развеселяване и укрепване на енергийния баланс са растителната диета (днес е по-добре да се изключат всякакви животински продукти), женски практики, творчески занимания и готвене на здравословна храна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser