Преминете към основното съдържание

Лурдес притеснена за Мадона, певицата пред нервна криза

Кралицата на попа не може да прежали загубата на сина си
Лурдес Леон
Лурдес Леон © Instagram

19-годишната Лурдес се опитва да изглади отношенията между Мадона и брат си Роко, който от месец ноември миналата година отказва да се върне в Америка при известната певица. Тийнейджърката през няколко дни звъни на момчето по телефона и се опитва да го убеди да говори на майка им, която се опита да си го върне чрез съда.  

"Лурдес е много притеснена за майка си. Мадона няма никакъв достъп до живота на Роко", споделя близък до семейството на известната певица. Тя била силно загрижена не само за собствената си връзка със сина си, но и до неговата със сестрите му Лурдес и Мърси и с брат му Дейвид. 

© Instagram, Семейството на Мадона

"Мадона буквално е пред нервен срив. Това е единственият й биологичен син и връзката им беше невероятно силна", допълва още мъжът. Певицата била изключително горда с дъщеря си, която влезе в колеж и се надява, че това ще покаже на Роко колко добра и всеотдайна майка е всъщност. 

На концерта си в Нова Зеландия Мадона през сълзи сподели от сцената, че Роко много й липсва, но, че е приела факта, че го е загубила. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser