Преминете към основното съдържание
Лъв

Годишен хороскоп

Зодия Лъв

23 юли - 23 август


Зодия Лъв - Годишен хороскоп

Постарайте се да контролирате себе си и обзелото ви желание да се впускате в безкрайни удоволствия. Съветът ми е да пътувате зад граница и да създадете полезни делови партньорства, с които да развиете бизнеса си или да започнете нов. Годината позволява промени и на работното място, и в личния живот. От вас зависи дали ще са положителни.

Лично

През 2017 г. имате много възможности. От вас зависи коя от всички ще изберете и дали ще съумеете да съчетаете няколко. Необвързаните може да срещнат по време на път своята половинка. Бъдете отговорни към семейството си и не прекалявайте с командировките. Ще гоните лесните печалби, за да задоволите капризите на търсещия непрекъснато емоции свой дух. Съветът ми е да проявите търпение и да си затворите очите пред недостатъците на другите, за да създадете полезни приятелства.

Стил

Имате всички шансове да бъдете забелязани, като няма да е необходимо да „блестите“. Буквално и преносно. Няма да ви е лесно да се откажете от златото и бижутата, но ако искате да наложите себе си като човек, на когото може да се има доверие, по-добре тази година да заложите на пастелни тонове, класически форми и почти никакви бижута.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser