Преминете към основното съдържание

Лято 2021: ще ви помогнем да изберете бански

Лятото наближава все по-бързо и е време да помислим за избора на нов бански. Какви цветове са на мода тази година, защо е нужно да имаме повече от един бански и как да го изберем според формата на тялото? Сега ще ви кажем.Един бански никога не стига

Колко чифта бански имате? Когато става дума за бански костюми, един никога не е достатъчен. Ако обичате да прекарвате много време на плажа, определено знаете, че винаги е добре да имате резервен бански в куфара. Всеки модел, който имате, трябва да ви пасва идеално и да ви е удобен. Хубаво е да сменяте банския си често, защото иначе ще го износите много бързо. Пък и така банските, които имате, ще ви омръзнат по-бавно.

КАКЪВ МОДЕЛ ДА ИЗБЕРЕТЕ СПОРЕД ТИПА ФИГУРА?

Винаги избирайте бански според вашия тип фигура.

Атлетична фигура

Дамите с атлетична фигура имат не толкова отличителни извивки, но за сметка на това имат красив, изваян корем. Ако имате този тип фигура, изберете бански от две части с Push-Up чашки. Така ще подчертаете женствеността си. Долнище в бразилски стил пъ, ще подчертае добре изваяните ви задни части и крака.

Тип „Пясъчен часовник“

Дамите с този тип фигура, по правило, са с видими извивки и линията на раменете е равна на линията на ханша им. Ако сте с фигура тип „Пясъчен часовник“ не забравяйте, че банският с триъгълни чашки, който се връзва зад врата, не е от най-подходящите модели за вас. Този модел горнище на бански е по-подходящ за дами с малки гърди. Изберете модел със стабилни чашки и презрамки през раменете, за да осигурите добра опора на бюста си.

Тип „Ябълка“

Имате фигура тип „Ябълка“? Това означава, че сте с по-пищен ханш и корем. Препоръчваме ви да не се страхувате да подчертаете краката си. Можете да покриете корема и ханша с долнище на бански с висока талия. Подходящи варианти за вас са и танкините, както и целите бански. Те визуално ще вталят фигурата ви, а ако изберете модел със стягаща част на корема, ще се чувствате още по-добре в кожата си.

Кои модели са на мода?

Вече сте избрали подходящият тип бански за вас? Сега е време да изберете красив модел. Ако сте отегчени от класическите цветове и искате нещо ново, знайте, че шарените и флорални мотиви остават на мода. Можете и да комбинирате различни цветове за горната и долната част на банския си. Заложете на тъмно долнище с красиво флорално горнище и няма да съжалявате.

Tip for you: Купете си няколко долнища на бански в различни цветове – черен, бял, червен, син. Така ще можете да се наслаждавате на много комбинации с различни модели горнища.

В допълнение на флоралните мотиви, на мода са полка точките, райетата, както и животинските мотиви.

Как да изберете бански, който да ви пасва идеално?

Когато мерите бански, имайте предвид, че той винаги се отпуска във водата. Така, че изберете размер, който не ви е супер тесен, но определено внимавайте, той да не ви е широк. Ако не сте сигурни в размера на долнището, изберетe бански с връзки отстрани. Така ще можете да го регулирате при нужда. Когато избирате горнище, имайте предвид, че то винаги трябва да стои плътно до тялото в зоната под бюста. Така ще имате максимална опора.

Какъвто и бански костюм да изберете не забравяйте, че на първо място са комфортът и свободата на движение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser