Преминете към основното съдържание

Лято в духа на 70-те: 25 визии от модния подиум

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Това лято 70-те се завърнаха с пълна сила, за да ни напомнят, че някои модни тенденции остават вечни, без значение колко години минават. Сега дори са още по-актуални, по-ефектни и с нодка модерност, която ги превърна в едни от най-стилните трендове за сезона.

Елегантността не остарява, нито изчезва с времето. Колекциите пролет-лято 2020 на Fendi, Ferretti, Jacobs, Longchamp, Missoni, Prada и Vuitton са пример, че стилът остава. Ако все още се съмнявате, разгледайте галерията ни. В нея ще намерите 25 ретро стайлинга, които ще ви накарат да извадите от гардероба модните находки, за които сте забравили.

Острите яки, широките ръкави, ризите, дългите свободни панталони с висока талия и прозрачните елементи се завърнаха с пълна сила, за да разнообразят ежедневния ни тоалет. Какво ще кажете за комбинация от феерична бежова пола, с раирана риза и удобни спортни обувки?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser