Преминете към основното съдържание

Любовна съвместимост според кръвната група

Американски учени са успели да обяснят връзката между кръвните групи на сексуалните партньори и тяхната физическа съвместимост. Ето какво са установили.

Мъж и жена от кръвна група 0

Те се нуждаят от постоянен физически контакт, за да бъдат щастливи. Обикновено водят абсолютно хармоничен сексуален живот.

Мъж – 0, жена – А

Той е активен, тя е пасивна. С обич и нежно убеждаване, той може да я изведе на различни нива на сексуална активност, основното е да не действа прибързано.

Мъж – 0, жена – B

Той е много активен, тя е пасивна, но точно това им харесва. Те могат да се наслаждават на секс навсякъде и по всяко време.

Мъж – 0, жена – AB

Неговото поведение е определящо. Ако е търпелив, нежният и хармоничен интимен живот е гарантиран. Ако е взискателен и егоистичен, сексуалният живот е обречен на недоразумения и неудовлетворение.

Мъж – А, жена – 0

Те прекарват повече време в леглото, отколкото всеки друг: и двамата се нуждаят от секс. Важно е да се знае: тази двойка се нуждае особено много от интимна прелюдия.

Мъж и жена от кръвна група А

От всички възможни комбинации, тази е най-подходящата за жена с тази кръвна група. Именно с този партньор тя може да изпита най-голямо удоволствие: той я разбира от половин поглед.

Мъж – А, жена – 0

Те прекарват повече време в разговори за секс, отколкото в правенето му. Разнообразието от сексуални позиции е разочароващо малко. И двамата са плахи и не са достатъчно чувствителни един към друг. А биха могли да изпитат голямо удоволствие.

Мъж – А, жена – B

В началото на съвместния им живот сексът не играе първостепенна роля. Жената отлично чувства, че сексуалността е важна част от връзката им. И ако тя може да бъде упорита и търпелива, ще бъде истински възнаградена. Партньорът й ще се превърне в деликатен и внимателен любовник.

Мъж – А, жена – АB

Тази двойка вероятно изобщо няма да има сексуален живот. Те са свързани помежду си като брат и сестра. Оралният секс не подлежи на обсъждане, а традиционната версия винаги е една и съща, а и се случва рядко.

Мъж – В, жена – 0

Те обичат да се учат един друг на нови сексуални техники. Тя е лидер в отношенията им, но неговите сексуални таланти не могат да останат неоценени.

Мъж – В, жена – А

Харесва й, когато се занимават с нетрадиционни видове секс. Освен това в тази двойка партньорите са еднакво активни, което им дарява специална гама от усещания.

Мъж и жена от кръвна група В

Техният секс и удовлетворението от него са посредствени. Партньорите трябва да подобрят сексуалната си техника.

Мъж – В, жена – АВ

Те са хазартни експериментатори и са в състояние да изпробват огромен брой вариации в секса. Най-голямата степен на сексуална съвместимост е, когато мъжът е по-млад.

Мъж – АВ, жена – 0

Сексът ги обединява. Те ще станат щастлива двойка, но само ако мъжът успее да се адаптира към темперамента и нуждите на партньорката си.

Мъж – АВ, жена – А

Той е страстен партньор, затова правят секс доста често. Но връзката им е безперспективна, ако в нея не присъстват поне малко чувства.

Мъж – АВ, жена – В

Правят секс по-рядко от другите двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг. Може би защото не им е познато неуважението към партньора.

Мъж и жена от кръвна група АВ

Възможностите на тази двойка са безкрайни: могат или да постигнат абсолютна хармония, или да бъдат пълни антиподи в пристрастията си. Но ако и двамата подхождат към секса творчески, не би трябвало да има проблем.


по материали на сп. Журнал за жената

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser