Преминете към основното съдържание

Любовта: Главният елемент в новата колекция на Fendi

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Силвия Вентурини предложи достъп до дома на Фенди. Нейната покана включваше портфолио от семейни изображения, рецепта за песто от лимон на баба й и две опаковки паста, с двойно F лого. „Исках да говоря за ценности“, обясни тя. „По това време, просто да говорим за мода, изглежда недостатъчно. Исках да говоря за ценностите, които стоят зад модата, и мога да ви кажа, че има много. В моето семейство винаги сме влагали голямо значение в това, което правим. Представяйки дрехи и аксесоари, които прошепват минали прояви от историята на Фенди, дизайнерката гледаше и към бъдещето.

Това първо истинско живо шоу, на пробуждащата се Седмица на модата в Милано, бе открито със снимки, направени по време на изолация от Силвия Вентурини, от прозореца на спалнята й. На подиума видяхме Карън Елсън, Ашли Греъм, Ева Херцигова, Ясмин льо Бон и Пенелопе Трий.

Всички визии от колекцията пролет-лято 2021, ще откриете в галерията ни.

Още по етикети

Fendi
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser