Преминете към основното съдържание

"Любовта на живота ми" - A$AP Rocky потвърди връзката си с Риана

Най-трогателното обяснение в любов

След повече от година слухове и спекулации, рапърът A$AP Rocky потвърди, че има връзка с Риана и отношенията им са сериозни. Звездите са приятели повече от 10 години. Рапърът бе откриващ изпълнител при концертите на певицата през 2014 г., а наскоро участва в реклама за нейната козметична линия. И сега вече е ясно - това е любов!

В ново интервю влюбеният музикант призна: „Тя е любовта на живота ми. Мисля, че когато си сигурен, си сигурен. Тя е единствената."

Това не бяха единствените трогателни думи, отправени към любимата му. Рапърът нарече Риана своята „дама“ и „правилната жена“. А на въпрос какво е усещането да си във връзка, A$AP Rocky отговори: "Чудесно е, когато имаш до себе си човек, който струва колкото милион други."

На въпрос за родителството и бъдещо семейство той каза: „Ако е писано – ще съм много щастлив. Мисля, че бих бил невероятен, прекрасен баща. Ще имам много добро дете. Много."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser