Преминете към основното съдържание

Мадона е развалина, напи се от мъка на концерт

Гай Ричи и Роко се появиха в съда
Мадона пияна и дегизирана като клоун
Мадона пияна и дегизирана като клоун © Instagram

Страховете на Лурдес, че Мадона ще изпадне в сериозен психически срив заради нежеланието на сина й Роко да я види, напълно се оправдаха. Това ясно си пролича на концерта на Кралицата на попа в Австралия, на който тя втрещи феновете с поведението си.

Като начало Мадона накара хилядите меломани да я чакат в продължение на четири часа под дъжда, преди да благоволи да излезе на сцената. Поведението й беше обяснено с желанието й да репетира до последно. 

© Instagram, Детски снимки на Роко се прожектират на екрана

Появата й също беше меко казано скандална. Певицата излезе гримирана като клоун, а на главата си беше сложила розова перука. Тя обяви пред почитателите си, че посвещава първата песен на сина си Роко, като за целта се подкрепи с няколко алкохолни коктейла. Докато изпълняваше парчето си Intervention, тя не спря да плаче, а за да бъде моментът още по-драматичен, зад гърба й се прожектираха снимки на големия й син. 

Поведението й определено разочарова хилядите присъстващи на стадиона в Мелбърн, които не пропуснаха да споделят това в социалните мрежи. И най-вече да споделят възмущението си, че пияната Мадона е провалила представянето си. 

Междувременно британските папараци успяха да щракнат Роко и баща му Гай Ричи да влизат в съда в Лондон за изслушване. Тийнейджърът е категоричен, че иска да живее с баща си и семейството му и че няма никакво намерение да се връща в Америка при майка си. 

Автор: Ирена Късметска
 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser