Преминете към основното съдържание

Мадона и Гай Ричи на война заради сина си Роко

Битката се пренесе и в социалните медии
Мадона и Гай Ричи, когато бяха заедно
Мадона и Гай Ричи, когато бяха заедно © Splash

Безспорно "подаръкът", с който синът на Мадона - Роко, я изненада за Коледа, е бил много неочакван както за нея, така и за цялото семейство. От повече от седмица тийнейджърът е в Англия, в дома на баща си Гай Ричи и категорично отказва да се прибере при майка си в Америка.

Според информацията през последните месеци Роко е изключително напрегнат, тъй като е принуден да придружава Мадона на световното й турне, като работи в бекстейджа. Обиколката продължава вече повече от два месеца и това изключително много е депресирало момчето. Феновете на Мадж пък смятат, че серията от снимки, които тя публикува в мрежата и на които, по думите им, тя "унижава" сина си, също са допринесли за решението на Роко да избяга в Лондон при баща си.

© Splash, Синът на Мадона и Гай Ричи - Роко

Мадона е твърдо решена да си върне детето, като вече беше забелязана в съда в Ню Йорк с молба властите да изискат прибирането му у дома. Тя се надяваше, че ще успее да го види на Коледа, което, за съжаление, не се случи.

"Роко не иска да живее с майка си. Двамата не се разбират, което е нормално за момче на неговата възраст", споделя близък до певицата.

Самата Мадона използва социалните мрежи, за да покаже обичта си към Роко. Втората съпруга на Гай - Джаки, също реши да постне снимка на семейството им, като използва кадър от сватбата им през лятото. На нея са всички деца на режисьора, включително Роко и осиновеният им син с Мадона - Дейвид Банда.

Мадона и Гай Ричи се разделиха през 2008 г, след 8-годишна връзка. Оказа се, че различните виждания в лайфстайла, са причината за краха на брака им.

Как Мадона унизи сина си Роко и още снимки на децата й можете да видите в галерията

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser