Преминете към основното съдържание

Мадона и Шон Пен все по-близки, дават нов шанс на връзката си

Събраха се за благотворително събитие
Мадона и Шон Пен заедно с Дейвид и Мърси
Мадона и Шон Пен заедно с Дейвид и Мърси © Getty images

Въпреки бурната си връзка и скандалния си развод преди 28 години, Мадона и Шон Пен не само съумяха да останат приятели, но днес упорито се говори, че двамата искат да дадат нов шанс на връзката си.

Певицата и актьорът от известно време са станали много по-близки и нищо чудно скоро да обявят, че са пренесли на следващо ниво платоническите  си засега отношения.

Мадона беше сред специалните гости на благотворителното събитие, което Шон Пен направи. Той, с помощта на куп звезди, успя да събере 7 милиона долара, които ще дари за бедстващите в Хаити. Тя пристигна заедно сис сина си Дейвид и с дъщеря си Мърси. Семейството се снима заедно с Шон, а малките изглеждаха повече от комфортно в неговата компания.

Наскоро Мадона категорично отрече Шон да й е посягал и да й е нанасял тормоз, по какъвто и да е начин, по време на брака им. Тя даде да се разбере, че макар във връзката им да имаше много скандали, нито един от тях не е бил свързан с побоища.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser