Преминете към основното съдържание

Мадона наема частен детектив заради сина си Роко

Тийнейджърът продължава да не иска да вижда майка си
Мадона и Роко
Мадона и Роко © instagram

Мадона е наела частен детектив, който да следи какво се случва с големия й син Роко, който избяга от нея и заживя в Лондон с баща си Гай Ричи и семейството му. Певицата се надява, че информацията, с която ще се сдобие, ще й помогне в съдебната битка, която съвсем скоро ще поведе с режисьора за попечителството над момчето им.

"Мадона смята, че Гай изобщо не е наложил правила, които Роко да спазва и по този начин животът на сина им е застрашен", споделя човек от обкръжението на Кралицата на попа. Певицата била силно притеснена, че момчето й не посещава редовно училище, освен това е започнал да пуши. "Гай директно каза на Роко, че ако иска, може изобщо да не ходи на училище", разкрива пък приятел на британския режисьор.

Наскоро папараци заснеха поредния готин ден, който Гай и Роко прекараха в Лондон. Двамата се отдадоха на каране на колело, което е сред любимите им общи занимания.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

певица , Мадона , дете
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser