Преминете към основното съдържание

Мадона през сълзи: Вече приех, че изгубих сина си

Роко остава при татко си в Лондон
Мадона
Мадона © Splash

Определено тазгодишният 8 март ще бъде най-тъжният за поп певицата Мадона, която вече е напълно наясно, че големият й син Роко никога повече няма да се върне у дома при нея. Близки до изпълнителката разкриха пред медиите, че тя се е примирила, че бившият й съпруг Гай Ричи ще получи попечителството над момчето им и Роко ще остане да живее при него в Лондон.

Новината за това идва само дни, след като Мадона не сдържа сълзите си по време на концерта си в Нова Зеландия, когато посвети една от песните си на 15-годишното си момче. От сцената тя отново сподели обичта си към Роко, като публиката бурно я аплодира. "Няма по-силна обич от тази на една майка към нейния син", заяви певицата.

© Splash, Роко с баща си Гай

Семейната драма за Мадона започна през декември миналата година. Тогава Роко напусна турнето на майка си, където работеше в бекстейджа и отлетя за Англия при баща си. Оттогава той отказва да се върне в Америка и дори не спази нареждането на съда в Ню Йорк да се прибере у дома за Коледа.

Мадона прави всичко възможно да си върне сина, като дори реши да заведе дело срещу Гай за попечителство. Изглежда обаче вече е наясно, че битката й е предварително изгубена и дори е споделила с приятели, че ще се съгласи да остави Роко да живее в Лондон.  

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

певица , Мадона , дете
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser