Преминете към основното съдържание

Мадона все още не може да забрави голямата си любов

Връзката й с Шон Пен е изпълнена не само със страст, но и с много скандали
Мадона и Шон Пен
Мадона и Шон Пен © Instagram

Кралицата на попа никога не е крила, че бившият й съпруга Шон Пен е "любовта на живота й". Тя за пореден път доказа, че все още не е забравила миговете си с него, публикувайки в Instagram тяхна обща снимка, направена през далечната 1988 г.
Кадърът е реализиран от фотографа Хърб Риц и показва как Шон Пен нежно целува по бузата тогавашната си съпруга.

Поводът Мадона да публикува снимката и да се върне толкова години назад в живота си, се оказаха рождените им дни - Кралицата е родена на 16 август, а Шон на 17 август. Тя навръши 57 години, а той - 55. Именно чрез фотоса Материалното момиче пожела на себе си и на Пен „честит рожден ден.”

Мадона и Шон Пен се запознаха на снимачаната площадка на водеото й към песента Material Girl. Любовта помежду им пламва от пръв поглед, а само няколко месеца по-късно сключват и брак. Той обаче приключва с развод четири години по-късно, като певицата не крие, че Шон не веднъж й е посягал заради буйния си нрав.

Все пак това не разваля отношенията им и те съумяват да останат приятели и дори на светско парти преди няколко години, не скриват радостта си от неочакваната си среща. Освен това се включват и в общи благотворителни инициативи, най-вече за спасяването на Хаити след бедствието, което го сполетя преди няколко години.
И двамата имат по още един брак зад гърба си. Шон Пен се ожени за Робин Райт, а Мадона за Гай Ричи. Наскоро актьорът се раздели с колежката си Чарлийз Терон, а певицата сменя млади гаджета като носни кърпички.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser