Преминете към основното съдържание

Магията съществува! Хари Потър се завръща за Нова година

Вече знаем какво ще гледаме по новогодишните празници.

Изглежда, че 2021 ще се запомни като годината на събиранията и имаме предвид не само романтични, но и екранни събирания. „Приятелите” бяха първи: актьорите на екрана и приятелите в живота отново седнаха един до друг на известния диван - седмият герой на сериала. Специалното издание не успя да счупи рекорда на последния епизод (51,1 милиона гледания), но вдигна летвата много високо.

И сега стана известно, че подобен новогодишен подарък очаква феновете на Хари Потър. На 1 януари 2022 г. HBO Max ще излъчи епизод, озаглавен „Завръщане в Хогуортс“, с участието на оригиналния актьорски състав. Поводът за събирането е 20-годишнината от излизането на филма "Хари Потър и философския камък". Великолепната тройка Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Грийн и техните колеги ще разкажат как е създадена магията. Да видим дали специалното издание на магьосниците ще успее да подобри рекорда на приятелите. Инфлатус!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser