Преминете към основното съдържание

Майкъл Джексън е щял да пее в България

Шоуто на Краля на попа два пъти е било отложено
Майкъл Джексън и Дженифър Батън
Майкъл Джексън и Дженифър Батън

София е била включена в две от турнетата на Майкъл Джексън - „Dangerous“ и „HIStory“, заедно с румънската столица, но изявите на Краля на попа се отлагат по неясни за екипа причини. 

Това разкри китаристката на покойния изпълнител Дженифър Батън. „Майкъл беше изключително любопитен към всичко и обичаше да посещава нови страни“, сподели легендарната музикантка. „За турнетата „Dangerous“ и „HIStory“ ни бяха предупредили, че ще имаме концерти в Букурещ и София, но за съжаление и двата пъти стигнахме само до Румъния.“

За съжаление, голяма част от феновете на Майкъл Джексън вече нямат възможност да видят на живо Краля на попа, който си отиде внезапно през 2009 г. Те обаче могат да компенсират с първата изява на китаристката му Дженифър Батън, която ще изнесе концерт-трибют за Джако - In Memory Of Michael Jackson. Това ще се случи на 4 юни в Sofia Live Club. В шоуто ще бъдат включени някои от най-големите хитове на Краля на попа, както и впечатляваща мултимедия от съвместните им изпълнения.

Между 1987 и 1997 г. Батън обикаля няколко пъти земното кълбо, свирейки пред препълнени стадиони и многомилионна аудитория. Всички фенове на Джексън я познават много добре с отличителната й руса коса и ексцентрични сценични костюми. Дженифър е неотлъчно до Майкъл и по време на представянето му в почивката на Супер Боул през 1993 г., което се превръща в най-гледаната програма в историята на телевизията, проследена от 1,5 милиарда души от над 80 държави по цял свят.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser