Преминете към основното съдържание

Майли и Лиъм се появиха заедно

Ексцентрични и влюбени

Събрали се след раздялата си и обявили годежа си, 23-годишната Майли Сайръс и 26-годишният Лиъм Хемсуърт вече са си взели поука от предишните си грешки. Затова те избягват публичността и пазят личните си отношения само за тях. Двойката живее мирно и тихо, а ние ги виждаме заедно единствено на червения килим, и то не всеки път. Веднъж разбрали, че „щастието обича тишината“ влюбените на практика изкарват дните си в уединение и само споделят моменти от живота си в социалните мрежи.

Ето защо няма как да не се удивят всички техни фенове, след като звездите публикуваха снимки от последното си появяване. На тях се вижда как Майли и Лиъм са изкарали доста весело на откриването на изложбата на художника и фотограф Висята Мохиндра. Майли Сайръс отдавна е негова близка приятелка и заедно с другите членове на семейството си винаги го поддържа. Лиъм придружава своята любима, разбира се, макар и да се е отказал от стилистиката на облеклото й. А Майли не пропусна възможността да демонстрира своята ексцентричност - но този път, без да демонстрира голи части на тялото си.

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс

Галерия

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс

Снимки: Instagram

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser