Преминете към основното съдържание

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт са неразделни

Бившите годеници се събраха малко преди нова година
Лиам и Майли
Лиам и Майли

Откакто стана ясно, че малко преди настъпването на новата 2016 г. Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт са възобновили връзката си, двамата прекарват всяка свободна минута в компанията си. Въпреки че досега не са се появявали заедно на официално събитие, с което категорично да затвърдят любовта си, те буквално са неразделни

Само преди дни фотографите засякоха гаджетата в компанията на техни приятели. Групата се появи тайно на премиерата на филма „Ловецът: Ледената война“, в който участва братът на австралиеца - Крис Хемсуърт. 

В желанието си да избегне обективите на фотоапаратите, двойката предпочете да не минава по червения килим. Те обаче не останаха незабелязани нито от част от феновете, нито от папараците. 

В началото Майли предпочете да се придвижва прегърнала своя приятелка. Докато се насочваха към колата обаче, двамата с Лиам в крайна сметка се хванаха за ръка и с това не оставиха съмнение у никого, че са заедно. 

Двойката се събра през коледно-новогодишните празници, като Майли замина за Австралия, за да прекара дните с Лиам и семейството му. Тя никога не е крила, че дори след раздялата им продължава да го обича. Изглежда неговите чувства са били също толкова силни и двамата в крайна сметка дадоха нов шанс на връзката си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser