Преминете към основното съдържание

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт отново сгодени?

Братът на актьора - Крис Хемсуърт, мълчи за връзката
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт © Getty images

След като Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт посрещнаха заедно новата година в родната на актьора Австралия и с това засилиха слуховете, че отново са заедно, изглежда двамата са решили да продължат връзката си от там, откъдето тя приключи. А именно като сгодени.

Поне до този извод стигнаха медии и фенове, след като Майли се появи с бляскавия си годежен пръстен, който Лиъм й даде преди години и който тя свали след раздялата им през 2013 г.

Папараци нащракаха Сайръс на летището в Ню Йорк, като певицата, освен че не свали усмивката от лицето си, се постара да покаже на всички бляскавото бижу на ръката си, символ на любовта й с австралиеца.

Само преди дни американско списание потвърди, че Майли и Лиъм отново са заедно, разкривайки, че двамата са се целували и прегръщали на едно от афтърпартитата след наградите „Златен глобус“. Запитан в какви отношения са двамата актьори, братът на Лиъм – Крис Хемсуърт, заяви, че не знае. Което обаче е трудно за вярване, най-вече поради факта, че всички празнуваха заедно коледно-новогодишните празници.

Майли никога не е крила, че дори и след раздялата им продължава да обича Лиъм. Той пък от своя страна няма нищо против скандалното й поведени и връзките с различни жени, като смята, че тя е млада и трябва да експериментира.

© xposure, Майли показа годежния си пръстен

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser