Преминете към основното съдържание

Майли Сайръс, Лана Дел Рей и Ариана Гранде записаха песен за Ангелите на Чарли

Заинтригувани сме да чуем как ще звучи саундтракът на новия филм
© getty

Майли Сайръс изложи в своя инстаграм 14-секунден тийзър на новия филм за Ангелите на Чарли и издаде, че песента, която е записала за филма е с Лана Дел Рей и Ариана Гранде.

Как ще звучи саундтракът и дали музиката от видеото, публикувано в социалната мрежа, е част от съвместната песен на певиците все още не е ясно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

 

Режисьорът на новияте "Ангелите на Чарли" е Елизабет Банкс - режисьор на “Movie 43” с Хю Джакман и Кейт Уинслет и втората част на “The Perfect Voice” с Ана Кендрик. Забавен факт е, че тя участва в един от филмите за тайните агентки, където е посредник между Ангелите и техния мистериозен шеф - Чарли Таунсенд.

Премиерата на филма е насрочена за 15 ноември.

Припомняме, че "Ангелите на Чарли" първоначално се появиха в 1976 г. под формата на телевизионен сериал с Фери Фосет в една от главните роли, а през 2000 г. се появи и първата му филмова адаптация с Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу в главните роли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser