Преминете към основното съдържание

Maison Margiela сложи елегантните си чанти в найлонови​ торбички

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Колекцията есен-зима 2020/2021 на Maison Margiela представи нова инициатива за опазване на околната среда, която марката нарече „Рециклирай“. Елегантните чанти, които видяхме на подиума, бяха обвити в найлонови торбички. Тази демонстрация ни напомня и ни призовава да спрем да ги използваме. Клиентите, които закупят дрехи на бранда, ще получат бележка с информация за състава и историята на материалите, използвани за създаването им.

Визиите бяха вдъхновени от винтидж стила. Тоалетите бяха широки, асиметрични, а някои обагрени в ярки цветове. Прозрачните материи (шифон, тюл и дантела) и флоралните елементи бяха акцентът в колекцията на Джон Галиано. Той изследва буржоазните облекла и това пролича на ревюто му в Париж.

Изненадани останахме от мъжките визии. При тях дизайнерът е подходил доста нетрадиционно, тъй като се доближаваха по-скоро до нашия стил. Какво точно имаме предвид? Разгледайте галерията ни, където ще откриете всички модни предложения от ревюто на Maison Margiela.

Още по етикети

ревю , Maison Margiela
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser