Преминете към основното съдържание

Макси роклите са на почит: Да бъде дължина!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Това лято макси роклите са на почит и са още по-ефектни. Десените и кройките са разнообразни, още по-стилни и впечатляващи, подходящи за официални поводи, романтични срещи или за ежедневието ни, когато просто искаме да се почувстваме като принцеса от приказките. De La Renta, Erdem, Ferretti, McQueen и Valentino ще ви качат на модния подиум и ще ви накарат да облечете любимата си дълга рокля.

За повече лятно настроение се доверяваме на ярките цветове и на флоралите, в които сме влюбени. Ако предпочитате класиката, черното и бялото са насреща, за да ви помогнат да сътворите елегантен шедьовър. Обувките на висок ток не са задължителни, но ви ги препоръчваме, защото ще се превърнат в стилен завършек на цялостната ви визия.

Колкото повече цветове, толкова повече настроение. Бъдете смели и пробвайте различни комбинации от модели и аксесоари, за да сътворите новия тоалет, подходящ за летните колекции на световните дизайнери.

Още по етикети

тренд , рокли , дължина
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser